Bezorg informatie

Bij LiveFash streven we naar een snelle bezorging van je bestelling. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd slechts 1 tot 2 werkdagen. Als je vóór 23:00 uur bestelt, is de kans groot dat je je bestelling al de volgende dag in huis hebt. We zullen je bestelling snel verwerken en verzenden, en je op de hoogte houden van de voortgang.

 

Traceerinformatie

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de status van je bestelling volgen en precies zien wanneer het bij jou wordt afgeleverd. We werken samen met betrouwbare vervoerders om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd wordt bezorgd.

 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen een vast bedrag van €4,95, wanneer je boven de €70,- besteld zijn de verzendkosten volledig gratis, ongeacht de geselecteerde verzendmethode en je locatie. Bij het afrekenen worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat je je bestelling bevestigt.

 

Vervoerders

Je bestelling wordt geleverd met betrouwbare vervoerders om ervoor te zorgen dat deze veilig en op tijd bij jou aankomt:

  • Nederland: We werken samen met DHL en PostNL voor bezorgingen in Nederland.
  • België: Voor bezorgingen in België maken we gebruik van BPost.

 

Hoe wordt het afgeleverd

Voor je pakket kan een handtekening nodig zijn wanneer je betaald hebt met Klarna. De meeste pakketten worden afgeleverd in de brievenbus of aan de voordeur van het opgegeven adres. Als de er niemand thuis is probeert hij het bij de buren af te geven. Mochten die niet thuis zijn, dan bewaart hij het pakket op een postkantoor in de buurt of verstuurt hij het op een ander tijdstip. Het is het beste om een afleveradres op te geven waarvan je weet dat jij of iemand anders het pakket in ontvangst kan nemen.

Footer image

© 2024 Mallence, Powered by Shopify

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.