Retourbeleid


Wil je je aankoop ruilen of retourneren? We helpen je graag! Je kunt tot 45 dagen na de leveringsdatum ruilen of retourneren.

Het ruilen of retourneren kan snel en gemakkelijk worden gedaan door de onderstaande stappen te volgen:

1. Stuur ons een e-mail naar retour@livefash.nl, waarna wij je de retourinstructies zullen geven.

2. Wij zullen je een retourformulier verstrekken. Vul dit zo duidelijk mogelijk in en voeg het toe aan je retourpakket.

3. Lever je pakket binnen 45 dagen na ontvangst in bij de door jou gekozen vervoerder.

4. Nadat we je retourzending in ons magazijn hebben ontvangen, verwerken we je retourzending binnen 10 werkdagen. Onze retoursafdeling houdt je op de hoogte via e-mail.

Retourbeleid

Livefash garandeert een volledige terugbetaling van de teruggezonden items op voorwaarde dat deze in de originele staat verkeren als waarin je ze hebt ontvangen. Dit betekent dat de items ongedragen, ongewassen, ongebruikt (behalve het passen) en onbeschadigd met alle etiketten en prijskaartjes bevestigd worden geretourneerd. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de items die het gevolg is van het gebruik van de items, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de items vast te stellen. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100%.

De items die je wilt retourneren vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid totdat wij ze hebben ontvangen. Daarom willen we je vragen de items zorgvuldig te verpakken om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Ook adviseren we om bij het pakketpunt een verzendbewijs te vragen om zo jouw retourzending te kunnen traceren. Alle geretourneerde items zullen individueel worden gecontroleerd in ons distributiecentrum. 

Om hygiënische redenen accepteren wij alleen ondergoed en badkleding waarvan de hygiëne strip intact is. Oorbellen en piercings kunnen niet worden geretourneerd, tenzij deze ongeopend in de originele verpakking zitten.

Als je een item wilt ruilen voor een andere kleur of maat, retourneer dan het huidige item en plaats een nieuwe bestelling met het gewenste item. Meer informatie over het ruilen van een item vind je hier.

Indien je een item in beschadigde staat ontvangt, willen we je vragen contact op te nemen met ons Customer Support Team via ons contactformulier. 

Wettelijk herroepingsrecht

Ons retour- en herroepingsbeleid voldoen aan de door de wet gestelde eisen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 60 dagen, zonder opgave van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, jouw bestelling fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om de mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. 

Gevolgen van de herroeping

Wij streven ernaar om alle betalingen die je tot het moment van de herroepen overeenkomst hebt gedaan, inclusief bezorgkosten, niet later dan 45 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen terug te storten. 

Wij storten het bedrag van jouw retour terug op hetzelfde betaalmiddel als waarmee je oorspronkelijk de transactie hebt gedaan, tenzij anders afgesproken. Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de items hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond de retour te hebben gedaan. De retour mag niet later dan 60 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de items retour stuurt voordat de termijn van 60 dagen is verstreken.Footer image

© 2024 Mallence, Powered by Shopify

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.